L'experiència professional de Effice neix del treball realitzat durant més de quinze anys en estreta col·laboració amb una prestigiosa enginyeria de Barcelona.


Treballant en equip hem cooperat aportant el nostre treball en l'elaboració de nombrosos estudis de planificació per a espais de treball, així com en el disseny i elaboració de múltiples concursos i projectes, relacionats amb la ciència i la investigació, la salut, l'administració, les grans corporacions, l’àmbit hoteler, els transports i les comunicacions, etc.


Hem desenvolupat una notable capacitat d'adaptació, que ens ha permès donar una resposta creativa als considerables reptes tècnics i de disseny que ha estat necessari afrontar.

La experiencia profesional de Effice nace del trabajo realizado durante más de quince años en estrechada colaboración con una prestigiosa ingeniería de Barcelona.


Trabajando en equipo hemos cooperado aportando nuestro trabajo en la elaboración de numerosos estudios de planificación para espacios de trabajo, así como en el diseño y elaboración de múltiples concursos y proyectos, relacionados con la ciencia y la investigación, la salud, la administración, las grandes corporaciones, el ámbito hotelero, los transportes y las comunicaciones, etc.


Hemos desarrollado una notable capacidad de adaptación, que nos ha permitido dar una respuesta creativa a los considerables retos técnicos y de diseño que ha sido necesario afrontar.